Exista multe motive pentru a alege Antalya ca destinatie de luna de miere:

1.Plaje romantice- Antalya are unele dintre cele mai frumoase plaje din Turcia, cu nisip fin si ape cristaline albastre.

2.Servicii de calitate- Antalya este recunoscuta pentru resorturile de lux in care te poti relaxa si bucura de serviciile de calitate

3.Spa si relaxare– daca iti doresti servicii de masaj si tratamente de ingrijire a pielii Spa-urile din Antalya sunt locul perfect.

4.Mancare delicioasa- Antalya este cunoscuta pentru bucataria sa turceasca traditionala, care include preparate diverse din carne si legume proaspete.

5.Cultura si istorie- orasul vechi cu peretii sai de piatra, stradutele intortocheate si moscheile din secolul al XVII-lea este perfect pentru o plimbare romantica in care sa te bucuri de cel de langa tine dar si de frumusetea autentica a locului.

6.Activitati- fie ca iti doresti sa intoti cu defini, sa faci scufundari sau sa descoperi Turcia autentica Antalya ofera o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber. Alege cea ce iti place si fa ca luna voastra de miere sa fie perfecta.

Antalya este o destinatie romantica care ofera o combinatie perfecta de plaja, cultura, aventura si relaxare.