Europa Royale Bucharest

 1. Romania
 2. Muntenia
 3. Bucharest
 • Europa Royale Bucharest
 • 15 galerie foto

Găzduită de o clădire din secolul al XIX-lea aflată chiar în inima Bucureștiului, proprietatea Europa Royale Bucharest oferă camere cu aer condiționat și un restaurant care servește meniuri internaționale. În întregul hotel este disponibil WiFi gratuit. Camerele moderne sunt decorate în nuanţe de verde şi maro şi includ TV prin cablu, aer condiţionat şi un minibar. Fiecare baie este dotată cu duș

Despre Europa Royale Bucharest

Găzduită de o clădire din secolul al XIX-lea aflată chiar în inima Bucureștiului, proprietatea Europa Royale Bucharest oferă camere cu aer condiționat și un restaurant care servește meniuri internaționale. În întregul hotel este disponibil WiFi gratuit.

Camerele moderne sunt decorate în nuanţe de verde şi maro şi includ TV prin cablu, aer condiţionat şi un minibar. Fiecare baie este dotată cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Camerele de la etajul 4 beneficiază de vedere deosebită la Piaţa Unirii şi la clădirea istorică Hanul lui Manuc. Grație amplasării centrale a hotelului, oaspeții vor putea ajunge cu uşurință la numeroasele baruri și restaurante din centrul vechi.

Europa Royale se află la 50 m de staţia de metrou Piaţa Unirii și la 4,5 km de Gara de Nord. La cerere şi contra unui cost suplimentar, se asigură un serviciu de transfer de la/la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, situat la 20 km.

Sector 3 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, gastronomie și plimbări în oraș.

Facilitati

 • Facilități generale
  • Room service
 • Restaurante și baruri
  • Restaurant

Locatie