Cullinan Belek

 1. Turcia
 2. Antalya
 3. Belek
 • Cullinan Belek
 • 82 galerie foto

Informații mai detaliate despre hotel precum locație, cazare, serviciu, plajă, conținut, sport și divertisment pot fi găsite în textul de mai jos. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin e-mail la unul dintre birourile noastre. <br/> .hotel-description {<br/> max-width: 1220px;<br/> column-count: 2;<br/> margin: 0 auto;<br/>

Despre Cullinan Belek

Informații mai detaliate despre hotel precum locație, cazare, serviciu, plajă, conținut, sport și divertisment pot fi găsite în textul de mai jos. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin e-mail la unul dintre birourile noastre.
 • Locație:

  Hotelul este situat în regiunea Belek, la 26 km de aeroportul din Antalya și la 36 km de centrul orașului Antalya.

 • Cazare:

  Numărul total de camere este de 600 în clădirea principală, în camerele Lagoon și în vile.

  Clădirea principală:

  Camere superioare cu vedere la golf sau vedere la mare (45m²; situate în clădirea principală, un dormitor cu pat franțuzesc (120 x200cm) + două canapele extensibile (90x200cm) și o baie, max.2+2chd)

  Camere superioare swim up (48m², situate la un etaj sub etajul recepției cu vedere la piscină, un dormitor și o baie, acces direct la piscina comună, max.2 pax + 2pax)

  Camere de familie (70m², situate în clădirea principală, un dormitor, un living și două băi, max.4pax)

  Camera Family Duplex (68m², situată în clădirea principală, un dormitor, un living și două băi, max.4 pax)

  Family Roof suit cu jacuzzi (52m², situat în clădirea principală, un dormitor, un living, două băi, ultimul etaj, max.4pax)

  Family duplex swim up (68m², clădirea principală, un dormitor, un living, două băi, max.4pax), Family suit swim up (95m², clădirea principală, un etaj sub recepție, două dormitoare, un living, acces direct la piscina comună, max.5 pax)

  Grand Family (103m², clădirea principală, un dormitor, un living, max.4+1pax)

  Grand duplex swim up (124m², clădirea principală, două dormitoare, un living, două băi, max.4+1pax)

  Grand duplex swim up suit (190m², clădirea principală, trei dormitoare, un living, patru băi (max.6+1pax).

  Camere de lagună:

  Lagoon golf sau beach swim up (50m², zona lagunei, un dormitor, o baie, acces direct la piscina comună, max.3pax)

  Lagoon golf sau beach family swim up (101m², zona lagunei, două dormitoare, două băi, acces direct la piscina comună, max.6pax)

  Lagoon golf duplex swim up (147m², zona lagunei, trei dormitoare, trei băi, acces direct la piscina comună, max.6pax).

  Vile:

  Exclusive Villa (210m², situată în grădină cu vedere la mare, trei dormitoare, un living și trei băi, piscină privată, max.8pax)

  Cullinan Villa (280m², situată în grădină cu vedere la mare, patru dormitoare, un living, patru băi, piscină privată, max.10pax).

  În toate camerele există baie cu duș - cădere de ploaie, halat de baie și papuci, sistem de aer condiționat central care funcționează în funcție de condițiile meteorologice, telefon cu linie directă, mini-bar (apă, băuturi răcoritoare, bere, vin, biscuiți, biscuiți, ciocolată, reumplut în fiecare zi), seif, ceainic, set de ceai și cafea, set Nespresso, TV prin satelit și canale de muzică, conexiune la internet WI-FI, balcon sau terasă.

 • Serviciu:

  Ultra all inclusive - serviciu de mâncare și băuturi 24.00 ore în Cullinan Bistro 7/24, băutură de bun venit, vin spumant, ciocolată, prosop rece sau vierme la sosire, asistent pentru oaspeți. Restaurant principal pentru micul dejun, mic dejun târziu, prânz, cină, show cooking, bufet dietetic, bufet la miezul nopții, colț pentru bebeluși și copii, toate băuturile alcoolice și nealcoolice locale și importate, înghețată la piscină în anumite ore, bar la piscină, snack bar pe plajă între orele 09.00 - 19.00. Nu sunt incluse: Băuturi premium, vinuri fine de calitate, French Champaign, restaurante A'la Carte cu rezervare în avans, room service.

 • Facilitati:

  Restaurantul principal pentru serviciu de bufet deschis, împărțit în mai multe secțiuni, fiecare dintre ele decorată în diferite stiluri.

  Restaurante A'la Carte:

  Yamas (bucătărie grecească)

  Hasir (bucătărie turcească)

  Beef Grill club (carne și țepe)

  Pacarella (bucătărie italiană)

  Asian Breeze (bucătărie din Orientul Îndepărtat)

  Lagoon Restaurant (numai pentru oaspeții lagunei este gratuit), baruri în jurul complexului hotelier.

  Medic, babysitting, spălătorie, telefon, fax, internet cafe și jocuri pe calculator, coafor, centru comercial, rent a car sunt cu taxă suplimentară. Conexiunea la internet WI - FI în tot hotelul este gratuită.

 • Plajă:

  Plaja privată a hotelului - nisip, cu șezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plajă sunt gratuite.

  Cabana privată sunt cu rezervare în avans și cu taxă suplimentară.

 • Sport/Divertisment:

  Piscine exterioare și interioare pentru adulți și copii, Aqua Park, baie turcească, saună, baie de aburi, centru de fitness, terenuri de tenis, baschet, volei, volei pe plajă, tenis de masă, biliard, sunt gratuite.

  Masaj, centru SPA și de wellness, proiector și echipament pentru tenis, toate sporturile de apă, bowling, biliard și jocuri pe calculator, terenuri de golf.

  Programe de divertisment în timpul zilei, concursuri la piscină și pe plajă, seara programe de spectacole, muzică live și cinema.

  Upupa Kids Club - mini club diferite programe pentru toți copiii cu vârsta cuprinsă între 0 - 16 ani, împărțite pe grupe de vârstă.

 • Site-ul hotelului

Locatie