Spice Hotel Spa

Belek, Turcia
Harta
Our RecommendationGreen GardenSandy BeachAqua ParkPool Indoor & OutdoorTennis CourtLuxurySunbeds & Umbrellas FreeChild 11,99 Free AccOn The BeachFitness & Spa

Vezi Preturile

Despre Spice Hotel Spa

Informații mai detaliate despre hotel precum locație, cazare, serviciu, plajă, conținut, sport și divertisment pot fi găsite în textul de mai jos. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin e-mail la unul dintre birourile noastre.
 • Locație:

  Hotelul este situat in regiunea Belek, la 40 km de centrul orasului Antalya si la 35 km de aeroport.

 • Cazare:

  Numar total de camere 546 in cladirea principala, in cladirea anexa si vile.

  Camere standard (36m², un dormitor si o baie, cladirea principala, max.2+1pax)

  Camere cu inot (35m², situate la parterul cladirii anexe, un dormitor si o baie, acces direct la piscina comuna, max.2+1pax), 6 camere pentru persoane cu dizabilitati

  Family room (72m², doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, cladire anexa, max.4pax).

  Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus si uscator de par, halat de baie, papuci, sistem central de aer conditionat care functioneaza in functie de conditiile meteo, telefon direct, minibar (bauturi racoritoare, apa, bere, lapte pentru familii reumplute in fiecare zi), seif, TV prin satelit si canale muzicale, parchet si balcon, conexiune la internet WI-FI.


  Exista camere speciale:

  Camere Suite (67 m², doua dormitoare si o baie, sau un dormitor, o camera de zi si baie, cladirea principala, max. 5 pax)

  Duplex Suit (55 m², doua dormitoare separate prin scari si fara usa intre etaje). , baie, cladire principala, max.5pax)

  Coconut Duplex Suit (85m², doua dormitoare si doua bai la fiecare etaj conectate prin scari de lemn, cladirea principala, max.5pax)

  Honeymoon Suit (55m², un dormitor cu living, unul baie cu jacuzzi, terasa mare, cladire principala, max.2pax)

  King Suit (185m², doua dormitoare, doua bai cu jacuzzi, living cu masa, doua balcoane, cladirea principala, max.5pax)

  Presidential Suit (500m², cu terasa larga, trei dormitoare cu bai separate, living, sufragerie, jacuzzi, dressing, bloc principal, max.8pax).

  In gradina exista o parte de vila a hotelului cu 22 de vile executive. Toate camerele sunt decorate in stil oriental.
  Vile:

  Vila Susam (506m², situata in zona VIP din gradina, doua depozitate cu piscina privata si foisor, cinci dormitoare si cinci bai, Jacizzi, sauna, baie turceasca, camera de masaj, living cu semineu)

  Vila Safran (185m²) , situat in gradina, living cu podea de sticla cu posibilitate de vedere la piscina, doua dormitoare, doua bai - una cu jacuzzi, chicineta)

  Vila Mint (247m², situata in gradina, living cu mini bucatarie, doua dormitoare si doua bai - una cu jacuzzi)

  Vila Ginger (116m², situata in gradina langa piscina VIP, living cu terasa mare, un dormitor si o baie cu jacuzzi, exista acces direct la piscina VIP).

 • Serviciu:

  Ultra all inclusive - serviciu de mancare si bauturi 24 de ore, serviciu tip bufet deschis pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustare de dupa-amiaza, cina, gustare de noapte si mic dejun devreme, suc de fructe proaspete in timpul micului dejun, inghetata la anumite ore, bufet alimentar si bufet pentru copii, toate bauturi locale si unele din import, alcoolice si nealcoolice, ceai, cafea. Serviciul de mancare si bauturi este disponibil 24:00.

  Nu sunt incluse: restaurantele A'la Carte sunt cu rezervare in avans si cu taxa de acoperire, sampanie din import, toate bauturile imbuteliate, bauturi de lux, room service, suc de fructe proaspete (cu exceptia micului dejun), room service.

 • Facilitati:

  Restaurant principal, Restaurante A'la Carte: Kisnish - bucatarie turceasca, Zeytin - bucatarie italiana, Keckik - bucatarie mediteraneana, Wasabi - bucatarie asiatica, Defne VIP Restaurant. Baruri si puncte de gustare in jurul complexului hotelier.

  Doctor, babysitting, telefon, fax, internet cafe, jocuri pe calculator, centru comercial, spalatorie si curatatorie chimica, inchiriere de masini sunt contra cost.

  Conexiunea la internet WI-FI este gratuita in camere si in zona hotelului.

 • Plajă:

  Plaja privata a hotelului, cu nisip, cu margele de soare, umbrele de soare, prosoape de plaja si saltele gratuite. Pavilioanele private pe plaja si langa piscina sunt contra cost si cu rezervare in avans.

 • Sport/Divertisment:

  Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii (piscina interioara semi-olimpica), Aqua Park cu 7 tobogane cu apa, centru de fitness, sauna, baie turceasca, baie de aburi, terenuri de tenis, terenuri de volei si baschet. Cu cost suplimentar sunt: Centrul de sanatate si frumusete, centru SPA, bowling, jocuri pe calculator si biliard, sporturi nautice, terenuri de golf.
  Programe de divertisment pentru adulti si copii in timpul zilei, programe speciale de spectacole seara. Mini club cu loc de joaca de la 04-12 ani.

 • Site-ul hotelului

Locatie

Call Center
+5.000 consultanti
+200.000 turisti anual
+25 ani experienta