Terrace Beach Resort

Side, Turcia
Harta
Our RecommendationSpa & WelnessGreen GardenSandy BeachPool Indoor & OutdoorTennis CourtSunbeds & Umbrellas FreeFamily FriendlyFitnessOn The Beach

Despre Terrace Beach Resort

Informații mai detaliate despre hotel precum locație, cazare, serviciu, plajă, conținut, sport și divertisment pot fi găsite în textul de mai jos. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin e-mail la unul dintre birourile noastre.
 • Locație:

  Hotelul este situat in regiunea Kumkoy, la 4 km de Side si la 65 km de aeroportul din Antalya.

 • Cazare:

  Numarul total de camere 270 intr-o singura cladire postala.

  Camere standard (24m², un dormitor cu pat frantuzesc + canapea extensibila, o baie, max.2+1pax)

  Camere economice (20-24m², situate intre etaje si doar pe scari se poate ajunge la ele, vedere la teren, max.2 +1chd)

  Camere de familie cu vedere spre uscat (28m²,un dormitor mare cu separare optica, intr-o parte este cu pat frantuzesc altul cu paturi suprapuse pentru copii, o baie, doar vedere spre uscat, max.2+2chd)

  Camere de familie cu vedere spre mare (38m², doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.4pax).

  Toate camerele sunt dotate cu baie privata cu dus, uscator de par, sistem de aer conditionat central care functioneaza in functie de conditiile meteorologice, telefon cu linie directa, seif, mini bar (bauturi racoritoare, apa si bere, reumplut in fiecare zi), ceainic, set de ceai si cafea, TV LCD prin satelit si sistem de muzica, conexiune la internet WI-FI (gratuit), podea laminata si balcon.

 • Serviciu:

  All inclusive - serviciu de bufet deschis pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustare dupa-amiaza pe plaja si la piscina, cina, bufet tarziu in noapte, toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice intre orele 10.00 - 24.00, inghetata in barul de la piscina la anumite ore dupa-amiaza.

  Nu sunt incluse: toate bauturile importate, sucurile de fructe proaspete, toate bauturile imbuteliate si conservele, restaurantele A'la Carte cu rezervare in avans si taxa suplimentara, bauturile din clubul Disco si room service.

 • Facilitati:

  Restaurantul principal cu serviciu de bufet deschis, restaurante A'la Carte - Sultan - bucatarie turceasca, Turkuaz - bucatarie mediteraneana, baruri in tot complexul hotelier, Disco club.

  Medic, spalatorie si curatatorie chimica, telefon, fax, internet, centru comercial, coafor, jocuri pe calculator, internet WI-FI in zonele publice si in camere este gratuit.

 • Plajă:

  Plaja hotelului, cu nisip, cu sub paturi, prosoape de plaja si umbrele de soare gratuite.

 • Sport/Divertisment:

  Piscine exterioare si interioare (inchise in timpul sezonului estival) pentru adulti si copii, tobogane de apa, centru de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, volei pe plaja, teren de tenis.

  Cu taxa suplimentara se ofera sporturi nautice, masaj, centru SPA & Wellness, proiector pentru terenul de tenis, biliard si jocuri pe calculator.

  Programe de divertisment (animatie usoara) in timpul zilei, concursuri, seara programe de spectacole pentru adulti. Mini club pentru copii de la 04 - 12 ani, cu programe in timpul zilei, loc de joaca pentru copii si seara.

 • Site-ul hotelului

Locatie

Call Center
+5.000 consultanti
+200.000 turisti anual
+25 ani experienta