Sfaturi de calatorie

Calatoria cu avionul

Daca pleci in excursie cu avionul, obligatoriu trebuie sa ai documentele necesare (Pasaport, Act de identitate si Biletul de calatorie).

Biletele de avion pentru cursele charter sunt in format electronic iar check-in-ul, de obicei, se face in aeroport. Din acest motiv, ridicarea biletelor se face in aeroport de la reprezentantul Fibula Air Travel.

Pentru a efectua formalitatea de check-in trebuie sa va prezentati cu minimum 3 ore inainte de ora de decolare.

Orarul de zbor al curselor charter poate suferi modificari din partea companiei aeriene. Fibula Air Travel te va informa in timp util daca acest lucru se va intampla.

Responsabilitatea turistului este sa reconfirme orarul de zbor cu minimum o zi inainte de plecarea in excursie.

Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 20 kg.

Transportul bagajelor care depasesc aceasta greutate este supus unor tarife suplimentare.

Foarte important de stiut!

In cazul in care autoritatile iti vor cere sa te legitimezi este bine sa ai asupra ta un document de identitate valabil.

Pentru a putea usura formalitatile necesare in caz de furt sau pierdea al actelor, recomandarea noastra este sa pastrezi copii ale pasaportului si ale permsilui de conducere in diferite locuri, cum ar fi, camera de hotel.

Daca ai parte de incidente sau evenimente neplacute sigurantei tale, recomandarea noastra estesa te adresezi celui mai apropiat birou al politiei.

Daca pierzi pasaportul, trebuie sa te adresezi biroului local de politie dar si oficiului consular roman cel mai apropiat.